Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει έχουμε αρχίσει δικαστικές διεκδικήσεις για να μας επιστραφεί ένα μεγάλο μέρος της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ).

Αφορά συνταξιούχους ΟΤΕ, ΔΕΗ, Τραπεζών, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, οι οποίοι υφίστανται στην κύρια σύνταξή τους κράτηση Ε.Α.Σ., ανεξάρτητα αν είναι παλιοί ή νέοι συνταξιούχοι (πριν ή μετά το 2016).

Πρόκειται για μία σημαντική αγωγή, που γίνεται για πρώτη φορά, έχει στιβαρή νομική βάση που δεν έχει μέχρι τώρα κριθεί από τα δικαστήρια, ούτε έχουν γίνει αντίστοιχες αγωγές μέχρι σήμερα. 

Προσοχή όμως

Η δικαστική αυτή διεκδίκηση που κάνουμε εμείς – σαν ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – δεν έχει καμμιά σχέση και συνάφεια με άλλες παρόμοιες που κάνουν άλλα δικηγορικά γραφεία ή διαφημίζουν κάποιοι συνάδελφοι σχετικά με τη διεκδίκηση της ΕΑΣ. Η ΕΑΣ, που διεκδικούν και διαφημίζουν, έχει κριθεί συνταγματική από το ΣΤΕ και συνεπώς τέτοιες διεκδικήσεις είναι βέβαιο ότι θα απορριφθούν.

Φυσικά εμείς – Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – ούτε δικομανείς είμαστε ούτε βέβαια μόνο αυτό κάνουμε!

Και επειδή  είμαστε μεγάλα παιδιά και έχουμε δει συμπεριφορές άλλων σωματείων, παραγόντων, συνδικαλιστών, εργατολόγων κλπ., των οποίων οι συμβουλές προς τους συναδέλφους άφησαν τη συντριπτική  πλειοψηφία των συνταξιούχων εκτός αναδρομικών από το 2012, σε αντίθεση με μας που έχουμε κερδίσει!

Τα ίδια παιχνιδάκια παίζουν από το παρασκήνιο και τώρα…

Εμείς ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας και την πρότασή μας!!!

Οι αγωγές θα γίνονται:

  1. Στη δικηγόρο ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΡΟΦΑ
  2. Κατά Διοικητικό Πρωτοδικείο {σύμφωνα με νόμο του 2023}
  3. 50 Ευρώ προκαταβολή με την κατάθεση των δικαιολογητικών (60 € για τα μη μέλη μας)
  4. 5% επί του επιδικαζόμενου ποσού {8% για τα μη μέλη μας}
  5. Επισυνάπτουμε και την αίτηση εγγραφής στο σωματείο μας για όποιον θέλει να γίνει μέλος στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.