Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/1/2015 συνάντηση στην έδρα του Κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντιπροσωπείας του Κινήματος Συνταξιούχων, αποτελούμενη απ’ τους Βαγγέλη Διαμάντη {πρόεδρο}, Πάνο Μπρόφα {Γραμματέα}, Δέσποινα Δημητριάδου – Ραυτοπούλου  {Ταμία} και Γιάννη Τζίτζη {Υπεύθυνο Πολιτιστικών} με τους εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκο Δαγκλατζή και Τάνια Χαντέ.

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία του Κινήματος Συνταξιούχων υπενθύμισε στους  εκπροσώπους  των ΑΝΕΛ  τη σχετική επιστολή, πρόσθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όλοι οι συνταξιούχοι και κατέθεσε μελέτη περικοπής των συντάξεων απ’ τα 500 μέχρι τα 3700 Ευρώ.

Οι εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσαν ότι προτεραιότητα του κόμματός τους είναι η επαναφορά των μισθών και των συντάξεων στα ύψη του 2009, πράγμα που αναφέρεται και στο πρόγραμμα  του κόμματος.

Συμφωνήθηκε, τέλος, να αποσταλούν απ’ το Κίνημα Συνταξιούχων προς στον Πρόεδρο κ. Καμμένο περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα προβλήματα των συνταξιούχων, τα ύψη των περικοπών και τις κοινωνικές επιπτώσεις των περικοπών αυτών κατά την τελευταία πενταετία, τα οποία στοιχεία και απεστάλησαν το βράδυ της ίδιας μέρας.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.