ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ η Αντιπολίτευση κατέθεσε νόμο γιά ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ κατά του πληθωρισμού.
  • ΟΙ Συνταξιούχοι συγκρούονται στους δρόμους διεκδικώντας την!
Στην ΕΛΛΑΔΑ “η όλη” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν ξέρει τη θα πει ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ και ΑΤΑ…, γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε πληθωρισμός ούτε ακρίβεια!
  • ....κάνει πλάτη στο ΣΥΣΤΗΜΑ και περιμένει πότε θα τους δώσει τη σκυτάλη γιά να το υπηρετήσουν… διαδεχόμενοι το σημερινό υπηρέτη του Μητσοτάκη!
ΥΓ
Οι Συνταξιούχοι: …αντί να αγωνιζόμαστε, από το 2010 μετά ψηφίζουμε…ποιός πολιτικός απατεώνας μας κλέβει καλύτερα… περαστικά μας…
Δείτε σκηνές από την Αργεντινή – επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και συνταξιούχων…
Share.

1 Σχόλιο

  1. Και η ΑΤΑ ηταν ενα εργαλειο ανακυκλωσης της φτωχιας. Ολοι θυμομαστε τον μεγαλοαπατεωνα αντρικο που ηταν μανουλα στην εφαρμογη της. Ως γνωστον, η ΑΤΑ ηταν κλιμακουμενη. Ολοκληρη την επαιρναν οι χαμηλομισθοι και χαμιλοσυνταξιουχοι και οσο ανεβαιναν μισθοι και συνταξεις τοσο μικρινε αυτη μεχρι που οταν φταναμε στους πλουσιους μεγαλομισθους και μεγαλοσυνταξιουχους, τους αναλογουσε αυτο που ελεγε ο Τραγκας, the third the longer. Με λιγα λογια, αφου δεν τολμουσε να φορολογησει τους Λατσιδοβαρδινογιαννηδες, επαιρνε απ τους καπως ευποροτερους και τα εδινε στην φτωχολογια.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.